50%
έκπτωση

στις υπηρεσίες
ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥ

Η KARATZAS PROTECT διαθέτει Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων Συναγερμού Εικόνας και Ήχου με τον οποίο παρακολουθεί, ελέγχει και αρχειοθετεί σε 24ωρη βάση χιλιάδες σήματα από συναγερμούς και συστήματα CCTV, που είναι εγκατεστημένα στο χώρο του συνδρομητή, μέσω τηλεφωνικής γραμμής PSTN, ISDN, GSM/GPRS, INTERNET TCP/IP και WIRELESS.

Τα εισερχόμενα αυτά σήματα επεξεργάζεται και αξιοποιεί το εκπαιδευμένο προσωπικό της, που έχει ειδικευτεί στον τομέα υψηλής ασφαλείας, με σύστημα μηχανογράφησης προηγμένης τεχνολογίας.

Η ΚΑΡΑΤΖΑΣ PROTECT πιστή στην φιλοσοφία της για ολοκληρωμένη και υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών ασφαλείας, και εναρμονισμένη με τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις παρέχει στους συνδρομητές της υπηρεσία: Α) ΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ και Β) ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

Α) ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ
Η οπτική επιβεβαίωση συναγερμού πραγματοποιείται από το κέντρο λήψης εικόνας και ήχου με το οποίο η ΚΑΡΑΤΖΑΣ PROTECT επιτηρεί on line την επιχείρησή σας μέσω INTERNET. Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε άμεση οπτική επαφή με το χώρο σας όταν εκδηλωθεί συναγερμός, κατά βάση την ώρα που δεν λειτουργεί η επιχείρηση ή κατά την ώρα που λειτουργεί και λάβουμε σήμα κινδύνου από το μπουτόν ληστείας. Η εικόνα που λαμβάνουμε καταγράφεται στους υπολογιστές μας και κατά περίπτωση παραδίδεται αντίγραφο στον πελάτη και στην Αστυνομία, εφόσον ζητηθεί. Με αυτόν τον τρόπο αποστέλλεται έγκαιρα βοήθεια και δεν χάνουμε το video σε περίπτωση απώλειας του σκληρού δίσκο από το μηχάνημα καταγραφής (DVR). Οι χειριστές του κέντρου λήψης μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικές περιπολίες στον χώρο σας, εσωτερικά ή εξωτερικά τις ώρες που θα συμφωνηθούν και όταν φυσικά η επιχείρηση είναι κλειστή και ο συναγερμός είναι σε λειτουργία.

Β) ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
Πρόκειται για την υπηρεσία η οποία αποστέλλει περιπολικό όχημα στο συντομότερο δυνατό χρόνο, σε κάθε σήμα συναγερμού, που θα ληφθεί από σύστημα συνδεδεμένο με το κέντρο Λήψης & Επεξεργασίας Σημάτων Συναγερμού Εικόνας και ήχου, καθημερινά σε εικοσιτετράωρη βάση 365 ημέρες το χρόνο.

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ
Ο έλεγχος της περιουσίας σας δεν ήταν ποτέ τόσο προσιτός και άμεσος. Ελέγχουμε την περιοχή σας ακόμη και καθ όλη την διάρκεια της νύχτας. Το VIRTUAL PATROL παρέχει το ύψιστο επίπεδο ασφάλειας της περιουσίας σας και ενεργοποιείται μετά την αποχώρηση σας από τον χώρο φύλαξης και με την όπλιση του συναγερμού σας ή άλλου αυτοματισμού. Οι χειριστές του κέντρου ελέγχου συστημάτων ασφαλείας KARATZAS PROTECT είναι σε άμεση οπτική επαφή με τον χώρο σας, μέσο της ανίχνευσης κίνησης των καμερών κλειστού κυκλώματος που έχουν πρώτιστος τοποθετηθεί, καθώς οιαδήποτε κίνηση στην προστατευμένη περιοχή μεταφέρετε με την μορφή alarm στα monitor του κέντρου ελέγχου. Οι χειριστές αξιολογούν αυτό που βλέπουν και κάνουν τις προβλεπόμενες ενέργειες. Οι εικόνες που λαμβάνουμε καταγράφονται στους υπολογιστές μας και σε περίπτωση πραγματικού συμβάντος διάρρηξης παραδίδεται αντίγραφο στον πελάτη και στην Αστυνομία για τη σύλληψη των δραστών.

Πέρα από την ανίχνευση κίνησης του κλειστού κυκλώματος TV πραγματοποιείται και η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ η οποία γίνετε σε προσυμφωνημένα ή άτακτα χρονικά διαστήματα ελέγχοντας τους χώρους που λειτουργούν κάμερες.
KARATZAS PROTECT
25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 17
Τ.Κ. 42100 Τρίκαλα
Τηλ: +30 24310 79095, 24310 76787
Κιν: +30 6945 339494

Ιστοσελίδα επιχείρησης
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 • ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ
  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-
  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

  Περιφέρεια

  Νομός

  Δραστηριότητα