Η εταιρεία ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 1996 και δραστηριοποιήθηκε καταρχήν εμπορικά στην εξαγωγή έξτρα παρθένου ελαιολάδου .Από το 2009 δραστηριοποιείται και στην τυποποίηση έξτρα παρθένου ελαιολάδου, αποκτώντας τις δικές της εγκαταστάσεις στην γενέτειρα του ιδιοκτήτη της Ιωάννη Ασσαργιωτάκη, στο Αβδού Πεδιάδος .

Η εταιρεία από τότε μέχρι σήμερα έχει ανοδική πορεία με την εξαγωγική της δραστηριότητα να κατανέμεται σε 9 χώρες Έχει πιστοποιηθεί στην τυποποίηση έξτρα παρθένου ελαιολάδου και την διαχείριση ολικής ποιότητας από τον Ευρωπαϊκό οργανισμό LLOYDS , επίσης λειτουργεί υπό τις αρχές του Υπουργείου Αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων στην Ελλάδα. Έχει συμμετάσχει σε διεθνείς εκθέσεις και σε διαγωνισμούς ελαιολάδου με αποκορύφωμα την φετινή τιμητική διάκριση του 2ου Παγκρήτιου διαγωνισμού γευσιγνωσίας ελαιολάδου Είναι πιστοποιημένο μέλος της Αγροτο διατροφικής σύμπραξης Κρήτης

Τα προϊόντα της είναι σε συσκευασίες μεταλλικών δοχείων και υάλινες φιάλες και το παραδοσιακό σαπούνι ελαιολάδου. Λειτουργεί τον δικό της εκθεσιακό και επισκέψιμο τουριστικό χώρο για τα προϊόντα που παράγει. Κάθε χρόνο φιλοξενεί χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ευρώπη. Επίσης ενώ στην αρχή δεν απασχολούσε προσωπικό ως ατομική επιχείρηση σήμερα απασχολεί 9 εργαζομένους 8 Έλληνες και 1 αλλοδαπή.
Ασσαργιωτάκης
Τυποποίηση & εμπόριο αγροτικών προϊόντων
Αβδού Χερσονήσου
Τ.Κ. 70005 Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: +30 28970 51774
Κιν: +30 6941 659406

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.