Η εταιρία MAMASOFT είναι μια Κρητική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής και επεξεργασίας ειδών χάρτου οικιακής και επαγγελματικής χρήσης.

Η MAMASOFT έχει έδρα στον Δήμος Αρχανών Αστερουσίων - Πύργο Μονοφατσίου Ηρακλείου Κρήτης.

H εταιρία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται το 1997 με δίκτυο διανομής σε όλη την Κρήτη.

Πολύ γρήγορα αναπτύχθηκε προσθέτοντας νέα προϊόντα, δημιουργώντας γραμμές παραγωγής, δίκτυα διανομής και επεκτείνοντας τις εγκαταστάσεις της κατάφερε να αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης,

Η σημερινή εικόνα της εταιρείας MAMASOFT. Αποτελείται εγκαταστάσεις 3000 τ.μ. με κάθετη παραγωγή, νέο τεχνολογικό - μηχανολογικό εξοπλισμό, αποθήκες και κτίρια διοίκησης.

Όραμα της προσπάθειάς μας είναι η δημιουργία μιας σύγχρονης, αποτελεσματικής, αξιόπιστης και δυναμικής αναπτυσσόμενης επιχείρησης ικανής να πρωταγωνιστήσει αξιοποιώντας το ενδογενές δυναμικό του (τεχνολογία, τεχνογνωσία, εμπειρία), προωθώντας προϊόντα ποιοτικά, ανταγωνιστικά με έμφαση στην ευελιξία παραγωγής ώστε άμεσα να προσφέρει λύσεις.

Η MAMASOFT κατάφερε να προσφέρει στην τοπική κοινωνία εκτός από την απασχόληση ντόπιου εργατικού δυναμικού και κάθετη παραγωγή με την δυνατότητα άριστης σχέσης τιμής/ ποιότητας των προϊόντων της.

Η εταιρεία κατακτά συνεχώς όλο και περισσότερο την προτίμηση των καταναλωτών και αποσπάει ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς.

Για εμάς το μέλλον περικλείεται από την δυνατότητα παραγωγής προϊόντων προσαρμοσμένων στην δύσκολη οικονομικά συγκυρία καθώς και στην αδιάκοπη αναζήτηση και χρησιμοποίηση νέων τεχνολογιών με ειδικευμένους ανθρώπους.

H MAMASOFT. διαθέτει τις πιστοποιήσεις ISO 9001: 2008 και HACCP.
MAMASOFT
ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ XΑΡΤΟΥ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΚΑΦΕ
ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΠΟΤΩΝ
ΠΥΡΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Τ.Κ. 70010 ΚΡΗΤΗ
Τηλ: +30 28930 24010,
Φαξ: +30 28930 24018
Κιν: +30 6979 114900

Ιστοσελίδα επιχείρησης
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.