Τα Καλύβια Ελασσόνας είναι ένα χωριό σε υψόμετρο 700μ. στους πρόποδες του Ολύμπου όπου κύρια απασχόληση των κατοίκων αποτελεί η κτηνοτροφία. Εδώ μεγαλώσαμε μαθαίνοντας τις παραδόσεις και εδώ πριν από πολλά χρόνια ξεκινήσαμε την δική μας προβατοτροφική μονάδα. Αγαπήσαμε αυτό που κάναμε, το μελετήσαμε και σήμερα στο στάβλο μας εκτρέφουμε περίπου 700 ζώα που καθημερινά μας δίνουν μια ικανοποιητική ποσότητα ποιοτικού γάλακτος για την οποία είμαστε περήφανοι.

Δύο χρόνια τώρα, έχοντας δημιουργήσει το δικό μας τυροκομείο, το "Αληθινό", εκμεταλλευόμαστε αυτό το γάλα για την παραγωγή των προϊόντων μας. Η αγνή πρώτη ύλη και οι παραδοσιακές συνταγές αποτέλεσαν έμπνευση για το όνομα του τυροκομείου.

Τα προϊόντα μας είναι:
-πρόβειο τυρί φέτα
-παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι
-ξινοτύρι και ξινοτύρι καυτερό (με πιπεριά Φλωρίνης και μπαχαρικά)
-πρόβειο βούτυρο
-μυζήθρα
*Όλα μας τα προϊόντα είναι από 100% πρόβειο γάλα παραγωγής μας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να μας επισκεφτείτε στο τυροκομείο μας στα Καλύβια Ελασσόνας τόσο για να δείτε πως δουλεύουμε όσο και για να προμηθευτείτε το ΑΛΗΘΙΝΟ τυρί.
ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ
Καλύβια Ελασσόνας
Τ.Κ. 40200 Λάρισα
Τηλ: Ψαροφάγης Αθανάσιος +30 697 995 5578, +30 694 887 6173
Ψαροφάγης Δημήτριος +30 697 447 3218
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε."> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.