10%
έκπτωση

επί του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου
 

Η εταιρία MALTEZOS ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1977 με κύρια δραστηριότητά της την παραγωγή και εμπορία Ηλιακών Θερμοσιφώνων. Σήμερα η δραστηριότητα της καλύπτει τον κλάδο των ηλιακών, ηλιακών συλλεκτών, των κάθετων boiler λεβητοστασίου, ηλεκτρικών θερμοσιφώνων, φωτοβολταϊκών συστημάτων, όπως επίσης της θέρμανσης και του κλιματισμού. Η MALTEZOS κατέχει την πρώτη θέση στην παραγωγή και εμπορία ανοξείδωτων ηλιακών στην Ελλάδα.

Η εν λόγω εταιρεία κατέκτησε την πρωτοπορία στον κλάδο της χάρις στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και τη συνέπεια της στην εγγύηση, στην τεχνική υποστήριξη και την εξυπηρέτηση. Η ποιότητα και η συνέπεια ΜALTEZOS αναγνωρίζονται από τους επαγγελματίες του κλάδου καθώς και από τις χιλιάδες των πελατών της στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η τεχνική ανωτερότητα της MALTEZOS βασίζεται στην υπερσύγχρονη τεχνολογία παραγωγής που διαθέτει με μηχανήματα ρομποτικής τεχνολογίας (CNC), στο υψηλών προδιαγραφών πεπειραμένο προσωπικό της, στον αυστηρό και υποδειγματικό ποιοτικό έλεγχο και στην άριστη ποιότητα υλικών που χρησιμοποιεί.

Η εταιρεία διαθέτει ένα ευρύτατο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών στην Ελλάδα μέσω του οποίου πωλεί και υποστηρίζει εγχώρια τα προϊόντα της, ενώ παράλληλα αναπτύσσει αξιόλογη εξαγωγική δραστηριότητα.

Ειδικότερα:
•Είναι πιστοποιημένη κατά το πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2008.
•Οι Ηλιακοί θερμοσίφωνες της MALTEZOS έχουν πιστοποιηθεί με το σήμα ποιότητας SOLAR KEYMARK από τον οργανισμό ICIM, σήμα CE και πιστοποίηση από τον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ.

 

ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΑΒΕΕ
Λ. ΑΜΦΙΘΕΑΣ 55
Τ.Κ. 17564 Π. ΦΑΛΗΡΟ
Τηλ: +30 210 9402015-8
Φαξ: +30 210 9402019

Ιστοσελίδα επιχείρησης
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.